Как да поръчам?

Избирате стоката, която искате да закупите от нашия онлайн магазин, посочвате какво количество желаете и избирате бутон „КУПИ“. Веднага се визуализира таблица Количка, която съдържа Вашите избрани продукти със следните данни:

  • номер
  • снимка
  • продукт
  • количество
  • единична цена
  • крайна цена

Ако желаете да закупите и други стоки, можете да изберете бутон „ДОБАВИ ОЩЕ“, който зарежда началната страница на нашия онлайн магазин.

След като направите Вашия окончателен списък с продукти, избирате големия син бутон „КУПИ“ и се зарежда страница с възможност за пазаруване като гост и възможност да влезете във Вашия профил, ако сте наш потребител.

При пазаруване като гост трябва точно и ясно да посочите вашите данни за доставка и контакт. При пазаруване като наш потребител, ние вече имаме Вашите данни от регистрацията Ви.

След като приключите с попълването на Вашите данни при пазаруване като гост или се регистрирате като потребител, следва потвърждаване на поръчката. Преглеждате дали всичко е точно и избирате бутон „ПРОДЪЛЖИ“. По този начин Вие вече сте направили Вашата поръчка. След изпращане на заявка за покупка на избраните продукти, тя се обработва от администратора на он-лайн магазина. Ще получите на електронната си поща писмо за потвърждение на направената от Вас заявка.

В процеса на разглеждане на магазина, Вие можете във всеки един момент да видите Вашите поръчки, като изберете бутон 'Кошница', който се намира в горната дясна част на началната страница.

Сравнение на продукти