От какво зависи живота на батериите?

19.08.2021 16:56

От какво зависи живота на батериите?

Батериите, които предлагаме са с гарантиран срок на годност, за да ви осигурим максимална ефикасност. Срокът на годност е ясно изписан на всяка опаковка батерии, за да сте сигурни че батериите ви са подходящи за употреба.

Колко дълго издържат батериите?

Няма обективен отговор на този въпрос, защото животът на батериите зависи от няколко фактора. Обикновено, батериите могат да издържат от 3 до 22 дни, но ако използвате слуховите си апарати през целия ден, животът на батериите ще продължи между 4 и 7 дни.

От какво зависи живота на батериите?

  • Ниво на слухова загуба

Колкото по – дълбока е слуховата загуба, толкова повече слуховите ви апарати ще се нуждаят от мощност, което води до по – бързо изтощаване на батериите. Напълно е нормално е, ако сте с тежка загуба на слуха, да забелязвате че животът на батериите ви не е толкова дълъг.

  • Колко дълго ползвате слуховите апарати

Ако използвате слуховите си апарати през целия ден, батериите ви ще се изтощават по-бързо, отколкото ако ги използвате само по няколко часа на ден.

  • Как ползвате слуховите апарати

Възможно е, ако свързвате слуховите си апарати към телефон, телевизор и аудиосистеми чрез Bluetooth, батериите ви да се изтощават по-бързо.

  • Как съхранявате батериите

Препоръчваме ви да съхранявате батериите си при стайна температура между 10 °C и 30 °C. Избягвайте да оставяте батериите си при много високи и много ниски температури. Ниското ниво на влажност може да доведе до изсъхване на батериите, а високо до изтичане.

  • Активиране на батериите

Не премахвайте пластмасовите раздели на гърба на батерията, докато не дойде време да я използвате. Батериите за слухови апарати се активират от въздуха. Когато раздела се отстрани, всъщност активирате батерията.

  • Какви слухови апарати използвате

Обикновено батериите на стандартните задушни слухови апарати, издържат по-дълго от батериите на вътреушните слухови апарати, които се зареждат с по-малък размер батерии.

РАЗГЛЕДАЙ БАТЕРИИ ЗА СЛУХОВИ АПАРАТИ

Коментари

Тази статия все още няма коментари

Остави коментар

Полезна информация

Полезна информация

От какво зависи живота на батериите?

От какво зависи живота на батериите?

Батериите, които предлагаме са с гарантиран срок на годност, за да ви осигурим максимална ефикасност. Срокът на годност е ясно изписан на всяка опаковка ба Батериите, които предлагаме са с гарантиран срок на годност, за да ви осигурим максимална ефикасност. Срокът на годност е ясно изписан на всяка опаковка ба 2021-08-20T13:45:40+03:00 От какво зависи живота на батериите?

<p>Батериите, които предлагаме са с гарантиран срок на годност, за да ви осигурим максимална ефикасност. Срокът на годност е ясно изписан на всяка опаковка батерии, за да сте сигурни че батериите ви са подходящи за употреба.</p> <p><strong>Колко дълго издържат батериите?</strong></p> <p>Няма обективен отговор на този въпрос, защото животът на батериите зависи от няколко фактора. Обикновено, батериите могат да издържат от 3 до 22 дни, но ако използвате слуховите си апарати през целия ден, животът на батериите ще продължи между 4 и 7 дни.</p> <p><strong>От какво зависи живота на батериите?</strong></p> <ul> <li><strong>Ниво на слухова загуба</strong></li> </ul> <p>Колкото по &ndash; дълбока е слуховата загуба, толкова повече слуховите ви апарати ще се нуждаят от мощност, което води до по &ndash; бързо изтощаване на батериите. Напълно е нормално е, ако сте с тежка загуба на слуха, да забелязвате че животът на батериите ви не е толкова дълъг.</p> <ul> <li><strong>Колко дълго ползвате слуховите апарати</strong></li> </ul> <p>Ако използвате слуховите си апарати през целия ден, батериите ви ще се изтощават по-бързо, отколкото ако ги използвате само по няколко часа на ден.</p> <ul> <li><strong>Как ползвате слуховите апарати</strong></li> </ul> <p>Възможно е, ако свързвате слуховите си апарати към телефон, телевизор и аудиосистеми чрез Bluetooth, батериите ви да се изтощават по-бързо.</p> <ul> <li><strong>Как съхранявате батериите</strong></li> </ul> <p>Препоръчваме ви да съхранявате батериите си при стайна температура между 10 &deg;C и 30 &deg;C. Избягвайте да оставяте батериите си при много високи и много ниски температури. Ниското ниво на влажност може да доведе до изсъхване на батериите, а високо до изтичане.</p> <ul> <li><strong>Активиране на батериите</strong></li> </ul> <p>Не премахвайте пластмасовите раздели на гърба на батерията, докато не дойде време да я използвате. Батериите за слухови апарати се активират от въздуха. Когато раздела се отстрани, всъщност активирате батерията.</p> <ul> <li><strong>Какви слухови апарати използвате</strong></li> </ul> <p>Обикновено батериите на стандартните задушни слухови апарати, издържат по-дълго от батериите на вътреушните слухови апарати, които се зареждат с по-малък размер батерии.</p> <p></p> <p class="text-aligncenter"><a href="https://audiobonus.bg/selection/vsichki-produkti">РАЗГЛЕДАЙ БАТЕРИИ ЗА СЛУХОВИ АПАРАТИ</a><a href="https://audiobonus.bg/selection/vsichki-produkti"><img alt="" src="https://cdncloudcart.com/22394/files/image/screenhunter_1325_mar-_28_19-02_360x.png" class="aligncenter" /></a></p> <p></p>

Сравнение на продукти