Как да удължим живота на батериите

19.08.2021 16:54

Как да удължим живота на батериите

Подобно на всички батерии, неизползваната батерия за слухов апарат може да издържи много години, но всяка изминала година мощността на батериите ще бъде намалена. Най-важното е, да не забравяте, че слуховият апарат не може да ви помогне да чувате, ако няма нужната сила. Купете качествени батерии за слухов апарат и имайте предвид тези лесни съвети, за да удължите живота на батерията и ще чувате всички звуци около себе си по-добре от всякога. 

Основни правила за съхранение и поддържане на батерии за слухови апарати. 

  • Когато стартирате нов пакет батерии, не премахвайте пластмасовите раздели на гърба на всяка батерия, докато не дойде време да я използвате. Батериите за слухови апарати се активират от въздуха. Когато раздела се отстрани, вие всъщност активирате батерията.
  • Съхранявайте батериите за слухови апарати при нормална стайна температура. Преди години поставянето на батерии в хладилника им помагаше да издържат по-дълго, но днешните технологии са различни.
  • Добра практика да съхранявате батериите за слухови апарати далеч от монети, ключове и други метални предмети, тъй като това може да доведе до късо съединение на батериите.
  • Когато дойде време за смяна на батерията във вашия слухов апарат, измийте добре ръцете си. Мазнините и мръсотията на батериите за слухов апарат могат да причинят повреда на слуховия апарат.
  • След като извадите пластмасовия раздел на гърба на батерията, оставете батерията за 1 минута, преди да я сложите в слуховия апарат. Това позволява на батерията да поеме достатъчно въздух, за да се зареди, преди да бъде поставен в слуховия апарат.
  • Всеки път, когато слуховият апарат не се използва, той трябва да бъде изключен, поставен на безопасно място и оставен с отворена врата на батерията. Това намалява изтощаването на батерията и позволява излизането на влагата, което ще предпази батерията от корозия.
  • Ако планирате да не носите слуховия апарат за продължителен период от време, добре е да извадите батерията изцяло

РАЗГЛЕДАЙТЕ БАТЕРИИ ЗА СЛУХОВИ АПАРАТИ

Коментари

Тази статия все още няма коментари

Остави коментар

Полезна информация

Полезна информация

Как да удължим живота на батериите

Как да удължим живота на батериите

Подобно на всички батерии, неизползваната батерия за слухов апарат може да издържи много години, но всяка изминала година мощността на батериите ще бъде на Подобно на всички батерии, неизползваната батерия за слухов апарат може да издържи много години, но всяка изминала година мощността на батериите ще бъде на 2021-08-20T13:46:58+03:00 Как да удължим живота на батериите

<p>Подобно на всички батерии, неизползваната батерия за слухов апарат може да издържи много години, но всяка изминала година мощността на батериите ще бъде намалена. Най-важното е, да не забравяте, че слуховият апарат&nbsp;<strong>не може да ви помогне да чувате, ако няма нужната сила.&nbsp;</strong>Купете качествени батерии за слухов апарат и имайте предвид тези лесни съвети, за да удължите живота на батерията и ще чувате всички звуци около себе си по-добре от всякога.&nbsp;</p> <p><strong>Основни правила за съхранение и поддържане на батерии за слухови апарати.&nbsp;</strong></p> <ul> <li><span>Когато стартирате нов пакет батерии, не премахвайте пластмасовите раздели на гърба на всяка батерия, докато не дойде време да я използвате. Батериите за слухови апарати се активират от въздуха. Когато раздела се отстрани, вие всъщност активирате батерията.</span></li> <li><span>Съхранявайте батериите за слухови апарати при нормална стайна температура. Преди години поставянето на батерии в хладилника им помагаше да издържат по-дълго, но днешните технологии са различни.</span></li> <li><span>Добра практика да съхранявате батериите за слухови апарати далеч от монети, ключове и други метални предмети, тъй като това може да доведе до късо съединение на батериите.</span></li> <li><span>Когато дойде време за смяна на батерията във вашия слухов апарат, измийте добре ръцете си. Мазнините и мръсотията на батериите за слухов апарат могат да причинят повреда на слуховия апарат.</span></li> <li><span>След като извадите пластмасовия раздел на гърба на батерията, оставете батерията за 1 минута, преди да я сложите в слуховия апарат. Това позволява на батерията да поеме достатъчно въздух, за да се зареди, преди да бъде поставен в слуховия апарат.</span></li> <li><span>Всеки път, когато слуховият апарат не се използва, той трябва да бъде изключен, поставен на безопасно място и оставен с отворена врата на батерията. Това намалява изтощаването на батерията и позволява излизането на влагата, което ще предпази батерията от корозия.</span></li> <li><span>Ако планирате да не носите слуховия апарат за продължителен период от време, добре е да извадите батерията изцяло</span></li> </ul> <p class="text-aligncenter"><a href="https://audiobonus.bg/selection/vsichki-produkti"><span>РАЗГЛЕДАЙТЕ БАТЕРИИ ЗА СЛУХОВИ АПАРАТИ</span></a></p> <p class="text-aligncenter"><a href="https://audiobonus.bg/selection/vsichki-produkti"><span><img alt="" src="https://cdncloudcart.com/22394/files/image/screenhunter_1325_mar-_28_19-02_360x.png" /></span></a></p>

Сравнение на продукти